Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, li informem que la present pàgina web és propietat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE domiciliada en Estadi municipal s/n, 43500, Tortosa, de TARRAGONA i amb CIF G43683713, amb telèfon de contacte 660778462, i correu info@ate.cat, Inscripció 11533 Registri Entitats Esportives.

A l’efecte del previst en la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ATLETISME TERRES DE L’EBRE, li informem que les dades que voluntàriament ens facilita seran incorporats a un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarat a l’Agència de Protecció de Dades, la finalitat de les quals és la de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients que té implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007 de 21 de Desembre.

El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

D’acord a l’establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades,15/1999, de 13 de desembre, li informem que podrà exercitar els seus drets d’Accés, Rectificació, Oposició i Cancel·lació dirigint una carta a ATLETISME TERRES DE L’EBRE, amb domicili social en Estadi municipal s/n, 43500, Tortosa, TARRAGONA, enviant un email a info@ate.cat o enviant un fax al , indicant com a Assumpte: “LOPD, Drets ARC”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI, tal com indica la llei.

Per exercir aquests drets, és necessari que vostè acrediti la seva personalitat mitjançant l’enviament de fotocòpia de Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

ATLETISME TERRES DE L’EBRE no realitzarà cessió de les seves dades a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a alguna empresa es produiria una informació prèvia al lliurament, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

http://lamaisonducoworking.fr/?obodochnayakiwka=site-de-rencontre-souk-ahras&2d4=c0 ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de ATLETISME TERRES DE L’EBRE en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb ATLETISME TERRES DE L’EBRE,estic autoritzant expressament a la utilització de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol via (inclòs correu electrònic), podent anul·lar aquesta autorització, quan ho desitgi, dirigint-me a ATLETISME TERRES DE L’EBRE

portal randkowy dla dzieci za darmo CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
ATLETISME TERRES DE L’EBRE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgina Web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a dites usuàries.

ATLETISME TERRES DE L’EBRE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines Webs de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina Web propietat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE

La presència de “links” o enllaços a les pàgines Web de ATLETISME TERRES DE L’EBRE té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

http://vancouvermedia.es/?maltoza=cuales-son-las-redes-sociales-para-conocer-personas&3ff=12 PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines Web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines Web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

Niitsu-honchō LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre ATLETISME TERRES DE L’EBRE amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.