Activitat i notícies de la secció de triatló del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre. Per consultar i estar al dia de totes les novetats i comunicats del club ENTREU AQUÍ

TRIATE

La secció de triatló del Club Atletisme Terres de l'Ebre creada l'any 2012 vol ser un referent d'aquesta disiplina esportiva a les nostres terres.

La gran difusió mediàtica que actualment té aquest esport i l'augment de triatletes dels últims anys ha facilitat moltissim la creació d'aquesta secció que vol consolidar-se temporada a temporada.

TRIATE incorpora triatletes de totes les edats i nivells. De benjamins a veterans i de populars a ironmans tots poden trobar en aquest grup de companys i amics la manera de compartir l'esforç, i la passió per aquest esport.

Vols fer triatló?
No saps com o amb qui?
Vine amb nosaltres i formaràs part de l'equip TRIATE.
TRIATE és la secció de triatló del Club Atletisme Terres de l'Ebre però, som més que això. Som un grup d'amics i apassionats del triatló. Entrenem, competim i organitzem sortides i reptes junts.
Si ens vols coneixer a la nostra web podràs veure el que fem. Posat en contacte amb nosaltres si vols més detalls o estàs interessat en fer-te soci.
HORARIS PISCINA I VELÒDROM:
Piscina.
· Dilluns i divendres de 13:15 a 14:45 hores (imprescindible federat en triatló)
Velòdrom.
· Dimarts i dijous de 19:30 a 21:00 hores
El nostre company Javier Chaverri ens ofereix la seva experiència i coneixements per planificar i preparar la temporada de triatló.
Consulta les condicions i disponibilitat amb Javier al telèfon 677 388 920.
Aquest servei no forma part de l’oferta d’entrenaments del club.