REGLAMENT RELLEUS SUB16. CADETS

REGLAMENT RELLEUS SUB16. CADETS

 

1. Es realitzaran els equips de relleus en ordre de Rànquing tancat dos setmanes abans de la inscripció a la competició. Les marques realitzades a la Pista de Tortosa no seran vàlides.
 El rànquing es trobarà actualitzat cada setmana a la web del club www.ate.cat
2. En cas d’empat en les marques del rànquing, es mirarà la segona millor marca de cada atleta.
3. Convocatòria tancant rànquing dos setmanes abans i presentació dels EQUIPS i RESERVES una setmana abans de la competició.
4. PISTA COBERTA CADET. 1 EQUIP DE 4X300(REGLAMENT FCA). La prova a realitzar per fer marca serà la de 300mll.
5. Aire lliure. 2 equips per cada prova i categoria. Els relleus són 4x100mll (La prova a realitzar per fer marca serà la de 100mll) i 4x300mll (La prova a realitzar per fer marca serà la de 300mll).
6. En cas de faltar un atleta del EQUIP A pujarà la millor marca del EQUIP B. I al EQUIP B pujarà el reserva. En cas que el reserva no estigui, no es farà relleu B.
7. En Campionat Provincial es realitzarà el mateix procediment que al de Catalunya. Convocatòria tancant rànquing dos setmanes abans i presentació dels EQUIPS i RESERVES una setmana abans de la competició. No s’improvisarà cap equip el mateix dia de la competició.
8. Les dates límits de tancament de rànquing us les comunicaran els entrenadors tan aviat surti el calendari i reglament de competicions.

HI HAURÀ PENALITZACIÓ EN ELS ATLETES QUE INCOMPLEIXIN AQUEST REGLAMENT, SIGUI PER INICIATIVA PRÒPIA O FAMILIAR.
La penalització serà la NO PARTICIPACIÓ DELS ATLETES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE LA PRÒXIMA TEMPORADA.

 

 

facebook
instagram
flickr