Cros Universitari

Data: Diumenge, 12 de desembre de 2021

Lloc: Zona Universitària. Parc Remolins . Tortosa

Organització: EsportsURV – Universitat Rovira i Virgili

Direcció Tècnica: Atletisme Terres de l’Ebre

 

REGLAMENT

Ves a aquest enllaç per veure el reglament de la cursa

Participants:

Hi poden participar alumnes matriculats durant el curs 2021-2022, membres de professorat i equips de gestió de qualsevol Universitat catalana o Centre adscrit.

Inscripcions:

Els participants que vulguin optar a la classificació universitària han de formalitzar la inscripció al VI Cros ATE Ciutat de Tortosa , i comunicar-ho al servei d’esports de la seva universitat.

Cada competidor ha de formalitzar dues inscripcions:

1. Inscripció directa al VI Cros ATE Ciutat de Tortosa . En la inscripció serà obligatori marcar la opció de CCU i indicar la universitat a la que pertany. 

2. Inscripció al servei d’esports de la seva universitat. Cada servei d’esports comunicarà els seus inscrits a través de la web de l’Esport Català Universitari.

 Assegurança i Atenció Mèdica

Cobrirà qualsevol eventualitat l’assegurança que els estudiants tenen contreta a la Universitat (Assegurança Escolar).

Els participants  majors de 28 anys, al no estar coberts per l’Assegurança  Escolar, tenen l’obligació de contractar una assegurança a nivell personal.

Cada universitat es farà responsable de tenir cura que els participants que la representin tinguin la corresponent assegurança.

L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir participants o espectadors, abans, durant o després de la competició.

La sola inscripció en aquesta competició comporta la total acceptació del preceptuat en aquest document i a les Normes Generals dels CCU 2022.