Avís legal

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, li informem que la present pàgina web és propietat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE domiciliada en Estadi municipal s/n, 43500, Tortosa, de TARRAGONA i amb CIF G43683713, amb telèfon de contacte 660778462, i correu info@ate.cat, Inscripció 11533 Registri Entitats Esportives.

A l’efecte del previst en la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ATLETISME TERRES DE L’EBRE, li informem que les dades que voluntàriament ens facilita seran incorporats a un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarat a l’Agència de Protecció de Dades, la finalitat de les quals és la de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients que té implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007 de 21 de Desembre.

El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

D’acord a l’establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades,15/1999, de 13 de desembre, li informem que podrà exercitar els seus drets d’Accés, Rectificació, Oposició i Cancel·lació dirigint una carta a ATLETISME TERRES DE L’EBRE, amb domicili social en Estadi municipal s/n, 43500, Tortosa, TARRAGONA, enviant un email a info@ate.cat o enviant un fax al , indicant com a Assumpte: “LOPD, Drets ARC”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI, tal com indica la llei.

Per exercir aquests drets, és necessari que vostè acrediti la seva personalitat mitjançant l’enviament de fotocòpia de Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

ATLETISME TERRES DE L’EBRE no realitzarà cessió de les seves dades a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a alguna empresa es produiria una informació prèvia al lliurament, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de ATLETISME TERRES DE L’EBRE en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb ATLETISME TERRES DE L’EBRE,estic autoritzant expressament a la utilització de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol via (inclòs correu electrònic), podent anul·lar aquesta autorització, quan ho desitgi, dirigint-me a ATLETISME TERRES DE L’EBRE

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
ATLETISME TERRES DE L’EBRE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgina Web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a dites usuàries.

ATLETISME TERRES DE L’EBRE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines Webs de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina Web propietat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE

La presència de “links” o enllaços a les pàgines Web de ATLETISME TERRES DE L’EBRE té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines Web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ATLETISME TERRES DE L’EBRE i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines Web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ATLETISME TERRES DE L’EBRE.

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre ATLETISME TERRES DE L’EBRE amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.