LAIA MONFORTE CAMPIONA D’ESPANYA CADET AMB LA SELECCIÓ CATALANA

13502104_1156930557704465_2125835336696020213_n

El passat cap de setmana, 18 i 19 de juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Cartagena. . L’atleta Laia Monforte, la pupil·la d’Álvaro Aljarilla, va ser seleccionada per participar als 600mll de Selecció Catalana gràcies a la gran temporada realitzada i ser líder en aquesta prova del rànquing català cadet. Laia, va puntuar per a la selecció amb la seva 8a posició als 600mll. Amb aquesta puntuació i amb els de la resta de l’equip català es proclamaren CAMPIONES D’ESPANYA PER FEDERACIONS CADET, imposant-se a la Comunitat Valencia que fou segona i a Andalusia que fou tercera.


Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR