13 ATLETES DEL ATE-Atletisme Terres de l’Ebre aconsegueixen el PAS A LA FINAL del Campionat de Catalunya Benjamí, Infantil i Cadet.

27167931745_6be5516e08_k

El passat dissabte 21 de maig es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya per a les categories benjamí, aleví i infantil a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès. Més d’un miler d’atletes de tot Catalunya van participar en aquesta jornada prèvia. En aquest, hi van participar 32 atletes de l’escola del Club ATE-Atletisme Terres de l’Ebre gracies a les marques mínimes obtingudes durant la temporada,  13 dels quals aconseguiren el PAS A LA FINAL que es disputarà el proper 11 de juny al mateix escenari.

En benjamins es classificaren la Júlia Ferrando i la Violette Sánchez en salt de llargada i la Itziar Santillana en 1000mmarxa.

Els alevins que ho aconseguiren foren: Izan Haynes en Salt d’alçada i 600mll, la Gabriela Ruiz en Salt de llargada i 60mll, la Matilde Gonzalez en 60mll, el Rubén Mestres en 60mll i salt de llargada, l’Arnau Blanch en 60mll i salt de llargada, l’Ares Puentes en 2000mll i el Pau Curto en llançament de Pes.

I en infantils, l’Ivan Santillana als 1000mobstacles, l’Arnau Galve als 1000mll i la Maria Vidal als 150mll i al salt de llargada.

Tot i no classificar-se per a la final, la majoria per una sola posició, van fer una gran actuació: els benjamins, Judit Albacar als 60mll i llargada, l’Aleix Prades als 60mll i llargada, la Júlia Espuny als 1000mll i l’Enric Padrosa als 60mll; els alevins, Sagrario Canalda als 60mll i salt de llargada, la Cinta Herrero als 600mll, el Pau Monforte i Dan Galiana als 2000mll; els infantils, Oriol Turch als 150mll i Salt de llargada, el Marcel Beltran i l’Anna Cardona als 600mll i 150mll;  el Jordi Cortiella, el Pau Prades i el Jonathan Andreu als 600mll; la Cinta Turch als 150mll, la Virginia Anguera als 80mll, la Teresa Gimenez a l’alçada i la Nerea Accensi als 1000mobstacles.

RESULTATS PRÈVIA: 

FOTOS

Fotos Maite Ribot: http://bit.ly/1OT85TO

Fotos G-Eye2 Arantxa Rius: http://bit.ly/1WOe4fy

 

 


Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR